05 Okt 2013

U × U får vänner över hela världen

Är 19-åriga Wyatt Brooking från Palmerston North, Nya Zealand vår mest fjärran CO-FOUNDER? Wyatt tog kontakt med oss via vår Facebooksida och berättade för oss att han först hört talas om U x U-festivalen via en vän som bor i Sverige. De är bägge stora fans av Laleh och även om Wyatt inte har varit i Sverige, eller ens rest särskilt mycket har han nu köpt en CO-FOUNDER TICKET och planerar att resa till Umeå och U x U-festivalen nästa sommar!

Att Umeå och Sverige ligger riktigt lång bort ifrån Nya Zealand verkar inte bry Wyatt:
- Att resa är något jag alltid velat göra! Umeå får gärna bli min första anhalt, jag har faktiskt drömt om att åka till Sverige sen jag var liten.

U x U handlar om att skapa något stort tillsammans så ni kan ju förstå att våra hjärtan tog ett extra skutt när vi hörde Wyatt säga..
- U x U är fantastiskt. Det känns som jag inte bara kommer besöka en festival vilken som helst, utan mer som att jag får vara del av något. Det är så ovanligt att se ett arrangemang där publiken kan ha så stor påverkan!

“Det känns som jag är en del av festivalen”

Vad tycker du är viktigt för den perfekta festivalupplevelsen då?
- Jag måste säga att fantastisk musik och god mat är viktigast! Så länge alla har en positiv upplevelse och det inte blir några bråk eller så tror jag att det kommer bli grymt.

När det kommer till musik, vill du dela med dig av dina topp-5 konserter?
- Jag har bara varit på ett par konserter än, berättar Wyatt. Men min första och bästa är Lady Gaga, tätt följd av Linkin Park, Brooke Fraser och Escape the Fate.

- Tack så mycket för att ni kontaktade mig, det gjorde min dag! avslutar Wyatt.

Och vi kan inte låta bli att känna att det är vi som ska TACKA WYATT för hans engagemang som gett oss massor av energi inför resan mot juli 2014!