24 Okt 2013

Yes! Oui! Welcome Phoenix!

Phoenix är U x U-festivalens största artistbokning hittills och ett strålande tillägg till U x U-festivalens line-up!

Sommarnatten 19 juli 2014 när Phoenix studsande kliver ut på en scen framför oss i Hedlundadungen kommer vara förtrollande! Det är väl först då vi fattar att det är på riktigt. För första gången efter att de frälst världen, Phoenix på en scen i norra Sverige. I Umeå! I Hedlundadungen!

Bokningen har möjliggjorts av de 1882 fantastiska CO-FOUNDERS som hittills bidragit till skapandet av U x U-festivalen. Och förutom att vara en genomfantastisk addering till nästa sommars festival är Phoenix också ett band flera curatorer redan tidigt i processen velat boka!

“Jag lade janten åt sidan och knep chansen att få spela hemma i Umeå, något jag och mina kamrater har velat göra länge. Vi är på gränsen till övertända och så innerligt glada över att få dela denna kväll med er. Hoppas att vi ses!” hälsar bandet via Umeåsonen Thomas Hedlund som både spelar med Phoenix live och är curator på U x U-festivalen!

CO-FOUNDER TICKETS finns fortfarande till försäljning. Varje biljett som säljs fram till 31 oktober förlänger festivalen med +15 sekunder och möjliggör fler grymma bokningar!